Review | KIKO Ultimate Pen Long Wear Eyeliner

pen

Samen met lipstick is eyeliner by far mijn favoriete make-up product. Geef mij een leuk kleurtje op de lippen en een lijntje op m’n ogen en ik ben blij. Mijn zoektocht naar de perfecte eyeliner heeft dan ook erg lang geduurd maar ik heb hem eindelijk gevonden bij deze geweldige eyeliner-pen van KIKO.

Toen ik afgelopen lente in Parijs was kwam ik er tot mijn schrik achter dat mijn eyeliner op was. En dat kan natuurlijk niet, de deur uit zonder een fijn zwart lijntje. Bij KIKO vond ik een eyeliner die me enorm deed denken aan de pen die ik toen gebruikte, namelijk de L’Oréal Super Liner Perfect Slim. Maar dan voor de helft van de prijs, dus die moest ik wel proberen! Inmiddels zit ik nu aan m’n tweede. De eerste heb ik met veel liefde gebruikt tot de punt slap werd en het product er nauwelijks nog vanaf kwam.

pen 2

De eyeliner heeft een bekende stift-vorm die het makkelijk maakt om een strak en dun lijntje te zetten. De punt is vrij stevig, maar voelt niet vervelend op het ooglid. Dit is een groot pluspunt want het betekent dat het puntje niet zo snel zal ‘buigen’, waardoor je geen strakke lijn meer kan trekken. Ook de verpakking is alom bekend: het lijkt net een dunne pen, met een fijn tussenstuk voor de vingers. De pen ligt gemakkelijk in je handen en geeft je vingers een goede grip. Controle over deze eyeliner hebben is heel makkelijk!

KIKO heeft maar één kleur voor deze liner, namelijk zwart. Voor gekke kleurtjes op de ogen heeft KIKO een andere soort eyeliner, namelijk een vloeibare.

pen 3

pen 4

Met het stiftje kan je zowel een dun lijntje zetten als bijvoorbeeld een wing invullen. Het product gaat niet ophopen en er komen ook geen strepen in de kleur. Zoals op de swatch te zien is, is de eyeliner is lekker zwart en heeft een subtiele glans die mij persoonlijk niet stoort. Matte eyeliners werken helaas niet voor mij omdat ze vaak gaan afbrokkelen na een tijdje. Daarom vind ik deze liner zo fijn, want dat is absoluut niet het geval bij deze liner. Hij is niet waterproof, dus na een potje huilen of een flinke regenbui zal het de liner niet meer zo lekker zitten, maar daarnaast blijft ‘ie mooi op zijn plaats waar het nodig is.

pen 1

KIKO belooft een sterke pigmentatie en een lang houdend effect. Voor beide punten zeg ik volop: Ja! Ik ben een enorme fan van deze liner en zou hem echt aan iedereen aanraden. Zeker omdat hij zo lekker betaalbaar is en lang mee gaat, zowel door de dag als in gebruik. En om even een geheimpje te verklappen… wanneer ik eens niet zo’n zin heb om mijn make-up er af te halen ’s avonds, zit deze liner ’s ochtends er nog nagenoeg perfect op. Hihi.

KIKO Ultimate Pen Long Wear Eyeliner €6,90 | Verkrijgbaar bij KIKO filialen en in de webshop.

Love,
Kiki.

PS. Raad eens wie was vergeten deze post te queue’en en daar pas ’s avonds laat achter kwam…? Good job, self.

5 gedachtes over “Review | KIKO Ultimate Pen Long Wear Eyeliner

  1. Fijne review! Pen stiften gebruik ik weinig, maar voor tightlinen vind ik ze erg fijn (vraag me niks, haha). Ik heb er nu één van Essence die matig presteert, ik ga zeker eens naar deze kijken als die op is! Mooie lijn heb je gezet 😀

    Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel! 🙂 Voor tightlinen heb ik hem nog niet gebruikt want ik durf dat bijna niet, haha. Deze pen was echt een vondst voor me dus ik hoop dat je hem ook fijn vindt! En nogmaals dankje 😊

      Like

Plaats een reactie