Over Mij

Mijn naam is Kiki, wat niet kort is voor een langere naam (iets wat me gek genoeg vaak wordt gevraagd). Ik ben geboren en getogen in het zuiden vol zon, waar ik nog steeds woon en ook naar school ga. Ik ben geboren op 11 mei 1996, wat mij nu 19 jaar oud maakt. Al zal mijn lengte dat niet verklappen; ik ben helaas niet langer dan 1.58 meter. Ik volg de opleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) en ik ben er enorm tevreden over. Dat ik de kans krijg om iets te studeren waar ik later ook echt een toekomst in zie, vind ik gewoonweg fantastisch.

In mijn vrije tijd schrijf ik graag, één van de redenen waarom ik een blog wilde beginnen. Op een gegeven moment is het niet genoeg om het bij fictie te houden. Ik wil over dingen kunnen vertellen, voornamelijk dingen die me bezighouden. Mijn grootste passie buiten schrijven is toch wel beauty, en al ben ik de zoveelste die haar bijdrage levert aan het babbelen over make-up, het is iets wat me nooit zal gaan vervelen.

Ook houd ik erg veel van fotografie. Ik merk alleen dat ik weinig tijd en inspiratie heb om die hobby echt te kunnen uitoefenen, en het zou zonde zijn als ik mijn mooie toestel niet voor iets gebruik. Daarom komt het perfect uit dat ik foto’s kan vastleggen voor deze blog, of het nu voor een review is of gewoon een mooi kiekje is wat ik graag wil delen.

Ik sta altijd open voor suggesties en feedback. En natuurlijk voor andere mensen! Het internet is een geweldige plaats om anderen te leren kennen, dus wees niet bang om eens hoi te zeggen. Ik ben dat zelf ook niet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s